Eesti Maaülikool korraldas 30. novembril 2021 täienduskoolituse „Lihasektori kvaliteedikava väljatöötamine I“.

Päevakava:

10.00–10.15 Rando Värnik, Eesti Maaülikool. Sissejuhatus.
10.15–11.45 Alo Tänavots, Eesti Maaülikool ja Aarne Põldvere, Eesti Tõusigade Aretusühistu. Nägemus Eesti liha kvaliteedist (ettekanded asuvad SIIN ja SIIN)
11.45–12.45 Anne Pavlenko, vabakutseline loomaarst. Loomade heaolu mõju lõpptoote kvaliteedile.
12.45–13.45 Marko Hiiemäe, AS Linnamäe Lihatööstus. Usaldusväärse kaubamärgi olulisus eksportturgudel.
13.15–14.00 Rando Värnik, Eesti Maaülikool. Kokkuvõte ja lõpetus.

Kuldisperma tellimine